Bij Fietsbiking.nl kunt u uw bestelling veilig online betalen met een van de vier beschikbare betaalwijzen. De verwerking van uw bestelling vindt plaats, zodra de betaling via één van de onderstaande mogelijkheden bij ons binnen is.

IDeal
Betaal uw bestelling gemakkelijk en direct per IDeal. De bestelling komt betaald bij ons binnen en kan direct verwerkt worden.

Creditcard
U kunt de bestelling voldoen via een creditcard. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Mastercard, VISA, American Express. Ook hierbij komt de betaling direct bij ons binnen en kan de bestelling meteen verwerkt worden.

PayPal
Met PayPal betaalt u de bestelling direct via uw PayPal account. De bestelling wordt direct verwerkt.

Overboeking
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met onze bankgegevens. Hiermee kunt u het bedrag van de bestelling aan ons overmaken. Zodra dit bedrag bij ons is bijgeschreven, zullen wij de bestelling gaan verwerken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.